Zabočka Regeneracija dobitnica prve Green Prix nagrade za najbolji 'zeleni' proizvod, u sklopu prvog Greencajt festivala

“Ovo nam je samo daljnji poticaj i nova potvrda da u svom djelovanju težimo ka održivom načinu poslovanja“

Objavljeno: 04.10.2021. zagorjeinternational

U Rougemarin Parku u Zagrebu je tijekom vikenda održan prvi Greencajt festival, u sklopu kojeg je zabočka Regeneracija nagrađena za najbolji green proizvod.

Događanje je to na kojem su pod porukom “Okreni novi list“ predstavljeni najnoviji zeleni trendovi, inovatori i održivi proizvođači, uz brojne edukativne radionice koje su se bavile temama pravilnog razvrstavanja otpada, izrade samostalnih eko sustava, konceptima prenamjene predmeta koji nas okružuju i brojnih drugih. Tako su dodijeljene i prve Green Prix zelene nagrade za najbolje projekte u segmentu održivosti, a za nagrade u četiri kategorije: green proizvod, green kampanja, green inovacija i green utjecaj na zajednicu, natjecala su se ukupno 44 projekta.

–  S ponosom objavljujemo da je Regeneracija osvojila Green Prix za najbolji green proizvod, nominirajući svoj proizvod Maler-tex – poručuju iz Grada Zaboka.

Za najbolju green kampanju proglašena je kampanja Ožujskog piva “Čuvaj, pazi, ne bacaj!“,za najbolju inovaciju tvrtka Citygreen Farming te IDE3 za utjecaj na zajednicu.

– Green Prix nagrada jedna je u nizu priznanja koje je Regeneracija posljednjih godina primila za svoje projekte, proizvode, brigu za okoliš te djelovanje u zajednici. Ovo nam je samo daljnji poticaj i nova potvrda da u svom djelovanju težimo ka održivom načinu poslovanja, ujedno vodeći brigu o utjecaju na okoliš u modelu kružne ekonomije koji primjenjujemo već dugi niz godina – s ponosom govore iz Regeneracije. (kr)

Foto: Luka Cerovina

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba