Odlukom načelnika Anđelka Topolovca

Općina Radoboj sufinancira troškove smještaja svojih srednjoškolaca u učeničkim domovima

Objavljeno: 08.09.2021. zagorjeinternational

Načelnik Radoboja Anđelko Toplovec donio je odluku o sufinanciranju troškova smještaja radobojskih srednjoškolaca u učeničkim domovima u ovoj školskoj godini, od 6. rujna ove godine do 21. lipnja sljedeće godine, odnosno, do kraja nastavne godine.

Visinu sufinanciranja troškova, posebnom odlukom, u skladu sa sredstvima osiguranima u proračunu za navedenu namjenu te broju prijavljenih učenika koji ispunjavaju uvjete za ostvarivanje ovog prava, utvrdit će načelnik.

Pravo na sufinanciranje troškova imaju redoviti učenici srednjih škola koji imaju prebivalište na području općine, a koji su za vrijeme redovnog školovanja smješteni u učeničkom domu na području RH.

Zahtjev za ostvarivanje prava podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Radoboj na prijavnom obrascu, uz koji je potrebno priložiti potvrdu o upisu u srednju školu, potvrdu, odnosno ugovor o upisu u učenički dom, uvjerenje o prebivalištu ili presliku osobne iskaznice te kopiju tekućeg računa.

Sve informacije vezane uz mogućnost ostvarivanja prava na sufinanciranje troškova smještaja srednjoškolaca u učeničke domove, možete pronaći na https://www.radoboj.hr/index.php/10-vijesti/726-sufinanciranje-smjestaja-u-ucenickim-domovima-2. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba