U Maču realizirana dva projekta ukupne vrijednosti više od 800.000 kuna

Dovršeno asfaltiranje triju dionica nerazvrstanih cesta ukupne dužine 355 metara i obnova kolničke konstrukcije ceste Kuti – Grabe u dužini od 856 metara

Objavljeno: 27.08.2021. zagorjeinternational

U općini Mače realiziran je 445.038 kuna vrijedan projekt “Asfaltiranja nerazvrstanih cesta“, kojim su obuhvaćene tri dionice nerazvrstanih cesta na području općine, u ukupnoj dužini od 355 metara. To su dionice Bukvići-Mače, u dužini od 95 metara, selo Dumbovići u dužini od 175 metara te Veliki Bukovec – Hercegi u dužini od 85 metara. Projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva regionalnog razvoja i Fondova Europske unije koje je ga je sufinanciralo s iznosom od 100.000 kuna. Izvođač radova bio je obrt Cesarec, a nadzor nad izvođenjem radova obavljala je tvrtka “Brosig projekt“ d.o.o.

Jednako tako, na području Mača realiziran je još jedan projekt u ukupnoj vrijednosti od 363.298 kuna, a radi se o “Izvanrednom održavanju nerazvrstane ceste Komor do granice Općine Bedekovčina- faza II (cesta Kuti-Grabe)“.

Realizaciju projekta financirala je Općina, a njime je obnovljena kolnička konstrukcija ceste u dužini od 856 metara. Izvođač radova bila je tvrtka Kolnik d.o.o. iz Marije Bistrice, a nadzor nad izvođenjem radova obavljala je tvrtka G.N.P. Trasa d.o.o iz Svetog Križa Začretje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba