Programom podrške brdsko-planinskim područjima, Općini Bednja ove godine odobreno ukupno 650.000 kuna za modernizaciju nerazvrstanih cesta

“Dosad smo za to uložili oko 1,3 milijuna kuna, no ostalo je još nekoliko dionica nerazvrstanih cesta za asfaltiranje – nastavljamo prema planu”

Objavljeno: 24.08.2021. zagorjeinternational

Prema Programu podrške brdsko-planinskim područja i Programu održivog razvoja lokalne zajednice, Općini Bednja ove godine odobreno je ukupno 650.000 kuna za modernizaciju nerazvrstanih cesta, a u modernizaciju nerazvrstanih cesta ove godine uloženo je ukupno oko 1,3 milijuna kuna, pa su tako asfaltirane  dionice Husnjaki, Oreški-Flegari, Maltarići-Bubnjari, Pašnik, Šinkovica bednjanska, Patekari-Šlibari, Jamno-Smiljani, Korenički-Dugi, te odvojak Pleš i Hojski.

– Ostalo je još nekoliko dionica za asfaltiranje. U daljnjem razdoblju nastavljamo s modernizacijom naših cesta sukladno planu. Zahvaljujem Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije što je prepoznata važnost modernizacije nerazvrstanih cesta, kako za razvoj lokalne zajednice, tako i za regionalni razvoj Republike Hrvatske. Odobrili su nam ugovore kroz dva programa, 350.000 kuna i 300.000 kuna. To je ukupno 650.000 kuna za razvitak naše općine  – rekao je načelnik Damir Poljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba