PROGRAM "LJETA U MARIJI BISTRICI" SE NASTAVLJA: U petak je na rasporedu jazz koncert, a večer uoči Dana pobjede nastupaju Saša Lozar i Marko Vukes

ORGANIZATORI ZADOVOLJNI: Održano je prvo marijabistričko drive-in kino

Objavljeno: 26.07.2021. zagorjeinternational

Manifestacija ”Ljeto u Mariji Bistrici” nastavljena je u subotu i to jednim novitetom – po prvi puta u Mariji Bistrici je održano drive-in kino, na prostoru parkirališta iz Hotela “Kaj”. Prikazan je film ”Čuvaj me s leđa 2”, a organizatori su zadovoljni. Izbrojili su, kažu, 80 automobila.
Ovogodišnje ”Ljeto u Mariji Bistrici” ima još jedan termin drive-in kina i to 28. kolovoza, a sljedećeg vikenda organiziraju se dva događaja. U petak, 30. srpnja, na središnjem bistričkom trgu od 20 sati na rasporedu je jazz koncert Lela & Joea Kaplowitza, a u subotu, 31. srpnja, također na trgu održat će se 2. Ljetna bistrička likovna kolonija. Kolonija počinje u 9 sati, a u 19 sati je na rasporedu otvorenje izložbe u Općinskoj knjižnici i čitaonici. Sudjelovat će 22 umjetnika, a voditelj je Željko Perešin. Uz njega sudjelovat će Željko Breka, Birgit Brlečić, Zdenka Lazar, Ivanka Leskovar, Zvonko Pižir, Andrea Pezić, Ivica Hršak, Jasenka Ferjanić, Radmilo Mihajlović, Drago Cvijetić, Damir Lukina, Mladenka Mikulec Šimunec, Lorena Škuranec, Lana Petrinec, Nikola Sinković, Petra Šoltić, Filip Sviben, Ana Kučko, Anica Sopek, Dijana Mlinarić i Marija Božić. Tradicionalno, u Mariji Bistrici se organizira i proslava Dana domovinske zahvalnosti. Ove godine dan uoči praznika, u srijedu, 4. kolovoza, od 20 sati na središnjem trgu nastupit će Saša Lozar, a od 22 sata Marko Vukes.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba