PRIJAVITE SE VEĆ DANAS: U sklopu projekta Općine Radoboj, predviđeno je šest ekskurzija u šest županija, a prva je na rasporedu 14. srpnja

BESPLATAN IZLET ZA STARIJE OD 65: Uzmite dan za sebe, upoznajte Zagorje, podružite se i stvorite lijepe uspomene

Objavljeno: 10.07.2021. zagorjeinternational

U sklopu projekta “Aktivni i nakon 65-e!”, koji provodi Općina Radoboj, predviđeno je šest ekskurzija u šest županija za mještane općine Radoboj s navršenih 65 godina i više.
Prva, potpuno besplatna ekskurzija, organizira se na domaćem terenu, u Krapinsko – zagorskoj županiji. Sudionici će imati priliku razgledati kulturno – povijesne i prirodne znamenitosti Hrvatskog zagorja, a ekskurzija uključuje prijevoz turističkim autobusom, razgled Muzeja Radboa Radoboj i Centra za prirodu Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Krapinsko – zagorske županije, razgled Muzeja krapinskih neandertalaca, posjet Gradskom društvu Crvenog križa u Klanjcu, ručak, šetnju Stazom kroz krošnje u Zelenjaku i razgled Muzeja “Staro selo” Kumrovec.
Izlet se održava u srijedu, 14. srpnja, polazak je u 8 sati, a mjesto okupljanja vanjski prostor ispred Muzeja Radboa. Prijave se zaprimaju do 13. srpnja. Više informacija i prijava za besplatnu ekskurziju možete dobiti od voditelja dnevnih aktivnosti projekta Alena Strahineca, na broj 099/346-9009.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba