OBAVIJEST ZAGORSKOG VODOVODA: Od 12. srpnja do 27. kolovoza na oroslavskom području vršit će se redovna zamjena vodomjera

“Korisnici će morati potpisati nalog za zamjenu, a molimo ih i da osiguraju pristup vodomjerima”

Objavljeno: 10.07.2021. zagorjeinternational

Zagorski vodovod d.o.o. Zabok obavještava korisnike vodnih usluga da će od 12. srpnja do 27. kolovoza 2021. godine vršiti redovnu zamjenu vodomjera na području grada Oroslavja, u naseljima Andraševec, Krušljevo Selo, Mokrice, Oroslavje, Stubička Slatina.

– Redovna zamjena vodomjera obavlja se sukladno Zakonu o mjeriteljstvu i pripadajućim propisima, a troškove snosi Zagorski vodovod. Korisnik može nazočiti zamjeni vodomjera i tada potpisuje Nalog za zamjenu vodomjera. Ukoliko Korisnik usluge ne prisustvuje zamjeni vodomjera, primjerak Naloga o zamjeni vodomjera ostavlja mu se u poštanskom sandučiću. Mole se korisnici naših usluga da osiguraju pristup vodomjeru, na način da nije zaključan ili nedostupan – apeliraju iz Zagorskog vodovoda, navodeči kako su odstupanja od navedenih datuma moguća uslijed nepovoljnih vremenskih uvjeta ili nastupa drugih nepredvidivih okolnosti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba