Marijabistrički osmaši se oprostili od školskih klupa

Nagrađeni učenici generacije, Sandrin Kušić i Benjamin Gorščak, kao i oni koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom

Objavljeno: 09.07.2021. zagorjeinternational

U četvrtak je u Dvorani Božjeg milosrđa u Svetištu Majke Božje Bistričke održana završna priredba učenika osmih razreda OŠ Marija Bistrica, njih 56, izvještava Radio Marija Bistrica.
Bila je to prilika da se dodijele nagrade najuspješnijim učenicima, koji su u raznim područjima ostvarivali sjajne rezultate i doprinijeli ugledu škole. Također, Ogranak Matice hrvatske u Mariji Bistrici nastavio je tradiciju darivanja učenika koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom, kao i darivanja učenika generacije. Tako je 14 učenika primilo izdanja ”555 jezičnih savjeta” Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje i ”U čemu je kvaka” Anite Klemar, a učenici generacije Sandrin Kušić i Benjamin Gorščak uz dobili su i Bluetooth slušalice te USB stick.
Svečanosti su nazočili rektor Svetišta Majke Božje Bistričke, preč. Domagoj Matošević, načelnik Marije Bistrice Josip Milički, ravnatelj OŠ Marija Bistrica Dominik Karajić i predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Mariji Bistrici Vedran Klaužer.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba