U Stipernici je blagoslovljeno novouređeno dječje igralište

GRADONAČELNIK VEŠLIGAJ: Ovo je financijski možda ne tako velik projekt, ali zasigurno jedan od najslađih

Objavljeno: 04.07.2021. JJ

U pregradskom naselju Stipernica u subotu je blagoslovljeno novouređeno dječje igralište, koje se nalazi iza vatrogasnog doma. Kako je otkrio predsjednik DVD-a Stipernica Vlado Ivanjko, igralište je uređeno zahvaljujući sredstvima Krapinsko – zagorske županije, Grada Pregrade i Mjesnog odbora Stipernica, kojima je zahvalio, istaknuvši kako ga veseli što su mališani napokon dobili svoje mjesto i sprave za igru.

Blagoslovu je nazočila i zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek.

– Mi smo tu da vaše potrebe pokušamo zadovoljiti u najvećoj mogućoj mjeri, a potrebe najmlađih su nam uvijek na prvom mjestu. Nek’ vam bude sretno, veselo i glasno. Nadam se da ćete uživati i ovdje provoditi mnogo vremena – poručila je Petek.

Gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj je pak dodao kako ulaganje u uređenje igrališta ne smatra darom Grada, već obavezom.

– Mi imamo odgovornost da upravljamo sredstvima sviju vas i da ih što pravednije raspodjeljujemo. Radimo to najbolje što znamo, a to se jako dobro može vidjeti ovdje u Stipernici. 2014. godine je izgrađena škola, nakon toga nogostup koji spaja Vatrogasni dom i školu, a ove godine, možda financijski ne tako veliki projekt, ali sigurno jedan od najslađih, kojemu se najviše vesele najmlađi, a to je ipak, na kraju krajeva, najvažnije – rekao je Vešligaj. Igralište je blagoslovio upravitelj Župe Marinci, vlč. Dragutin Gereci, a održano je i vatrogasno natjecanje – Kup DVD-a Stipernica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba