Otvoren natječaj za 23. Recital “Josip Ozimec“ – Marija Bistrica 2021. godine – prijave do 31. kolovoza

Autori mogu prijaviti najviše pet dosad neobjavljenih pjesama duhovno – refleksivne tematike, napisanih na kajkavskom, čakavskom ili standardnom jeziku

Objavljeno: 30.06.2021. zagorjeinternational

Radio Marija Bistrica objavio je natječaj za 23. Recital “Josip Ozimec“ – Marija Bistrica 2021. godine.

Na natječaju mogu sudjelovati autori s najviše do pet dosad neobjavljenih pjesama duhovno – refleksivne tematike napisane na kajkavskom ili čakavskom narječju te standardnom jeziku.

Prijavljeni radovi moraju biti prepisani strojem u pet istovjetnih primjeraka te označeni istom šifrom, a autori uz pjesme trebaju poslati zatvorenu omotnicu u kojoj se nalaze podaci s navedenim imenom i prezimenom autora, adresom i šifrom kojom su radovi označeni. Radove treba poslati i u elektronskom obliku na CD-u, DVD-u ili USB sticku, a šalju se na adresu organizatora Recitala, Radija Marija Bistrica, pp. 30. Poslani radovi se ne vraćaju, a pjesme koje ne udovoljavaju zadanim kriterijima neće biti uzete u obzir prilikom ocjenjivanja.

Najuspješnije radove izabrat će Stručni ocjenjivački sud, a oni će biti javno izvedeni na završnoj svečanosti 23. Recitala, 30. listopada. Radovi se mogu slati do 31. kolovoza, a rezultati natječaja bit će poznati početkom listopada. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba