U Krapini održana treća sjednica Županijskog savjeta mladih KZŽ

Donijeta Preporuka za izmjenu Pravilnika o uvjetima, kriterijima i postupku dodjele stipendija zagorskim srednjoškolcima i studentima

Objavljeno: 29.06.2021. AB

U Krapini je u ponedjeljak održana treća sjednica Županijskog savjeta mladih KZŽ, na kojoj je donijeta Preporuka za izmjenu Pravilnika o uvjetima, kriterijima i postupku dodjele stipendija redovitim učenicima srednjih škola i studentima s područja Krapinsko – zagorske županije.

Članovi Savjeta također su raspravljali o aktivnostima vezanim za izradu Programa rada Županijskog savjeta mladih za 2022. godinu, kao i o Projektu Erasmus + – KA2 “Fostering a Culture of Participation: Mainstreaming Local Youth Councils in Europe”. 

– Riječ je o projektu koji će promovirati naš Savjet mladih na europskoj razini i kroz kojeg ćemo biti u prilici prikupljati primjere dobre prakse s područja Europske unije –  rekao je predsjednik Savjeta mladih KZŽ Hrvoje Novak.

Sjednici je nazočila i zamjenica župana Jasna Petek, koja se dotakla preporuke za izmjenu Pravilnika o stipendiranju zagorskih srednjoškolaca i studenata.

– Naime, primijetili smo da određeni članci Pravilnika iziskuju promjene, a s obzirom da se taj Pravilnik prvenstveno tiče mladih – važno nam je bilo čuti njihovo mišljenje o tome – rekla je Petek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba