Počelo je “Ljeto u Dvorcu Oršić“

Odigrana predstava “Huligan“ oroslavskog glumca Matije Šakoronje, otvorena izložba donjostubičke umjetnice, a publika je uživala i u glazbenom programu

Objavljeno: 26.06.2021. zagorjeinternational

Predstavom “Huligan” zagrebačke Male scene, u kojoj glumi Oroslavčanin Matija Šakoronja, u atriju dvorca Oršić u Gornjoj Stubici započelo je ovogodišnje izdanje “Ljeta u dvorcu Oršić”. Predstava je odigrana u sklopu Glumačkog festivala u Krapini i po Zagorju, a prisutnu publiku nakon predstave su pozdravili dopredsjednik GFUK-a Ladislav Prežigalo i gornjostubički načelnik Jasmin Krizmanić.

Predstavi je prethodilo otvorenje izložbe “Anđeli”, talentirane samouke umjetnice Jadranke Blagec iz Donje Stubice, izvještava Radio Stubica. Izložbu je otvorio donjostubički gradonačelnik Nikola Gospočić. Nakon završetka predstave, publiku je zabavljao sastav “Stranci u noći”. Idućeg petka u sklopu “Ljeta u dvorcu Oršić“ na rasporedu je Ljetno kino, a dan kasnije koncert Vanne. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna u suvenirnici Muzeja seljačkih buna, u Turističkom uredu područja Gupčevog kraja, u POU Donja Stubica i u Punkt Beer Houseu te na dan koncerta na ulazu u dvorac Oršić, po cijeni od 50 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba