Izvanredna skupština Udruženja obrtnika Zlatar

Za novu predsjednicu do 2022. godine izabrana Višnja Loparić, nagrađivana vlasnica Frizerske radnje iz Lobora

Objavljeno: 16.05.2021. AB

Na izvanrednoj izbornoj skupštini Udruženja obrtnika Zlatar, za predsjednicu u nastavku mandatnog razdoblja do 2022. jednoglasno je izabrana Višnja Loparić. Radi se o vlasnici obrta ‘Frizerska radnja za žene i muškarce’ iz Lobora, koji je otvoren 1986. godine.

Kako piše Radio Zlatar, u svojoj bogatoj karijeri pokrenula niz aktivnosti vezanih za struku, od početka uključena je u rad Udruženja obrtnika Zlatar, te obnaša niz dužnosti u komorskom sustavu. Također, organizirala je razne stručne seminare, edukacije i predavanja, pokretala je i realizirala niz humanitarnih akcije. Kao članica žirija sudjelovala je na Državnim prvenstvima frizera i kozmetičara Hrvatske te je sudjelovala kao članica državnog tima frizera i kozmetičara Hrvatske na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu. Organizator tog natjecanja Svjetsko udruženje frizera i kozmetičara (OMC) dodijelilo joj je diplomu-trenera OMC-a. Za svoj bogati rad dobila je niz priznanja, kao što je Priznanje “Šegrt Hlapić” Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za najboljeg mentora u 2017. godini, Priznanje Hrvatske obrtničke komore za izuzetan doprinos poticanju razvoja obrtništva i obrtničkih institucije, Priznanje Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije za 25 i 30 godina uspješnog vođenja obrta, Brončanu plaketu Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije za postignute uspjehe i doprinos u razvoju obrtništva, Priznanje Udruženja obrtnika Zlatar za doprinos u radu u tijelima Udruženja i promicanju obrtništva i struke.
Na prijedlog novoizabrane predsjednice Višnje Loparić, članovi Skupštine Udruženja jednoglasno su imenovali potpredsjednika Udruženja Hrvoja Horvata, vlasnika obrta Termolakrinica “Horvat” iz Zlatar Bistrice. Novoizabrana predsjednica Loparić zahvalila se na ukazanom povjerenju te je predstavila program rada kojim se nastavlja rad dosadašnjeg vodstva u promicanju obrtništva, promociji obrtničkih zanimanja, te organizaciji i sudjelovanju u niz aktivnosti vezano za obrtništvo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba