STAO NA LOPTU: Gradonačelnik Oroslavja Gredičak još jednom reagirao na prozivke Kolara, no ovog puta pomirljivim tonom

“Ispričavam se županu što nisam uspio nagovoriti ŽUC da izda suglasnost za dvosmjerno prometovanje mostom i zahvaljujem mu što je odlučio sazvati sastanak da se riješi taj problem”

Objavljeno: 02.04.2021. zagorjeinternational

Nakon nove prozivke župana Željka Kolara oko problematike prometovanja starim mostom Bračak, ponovno je reagirao gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak. Međutim, ovaj puta odlučio je stati na loptu i odgovoriti pomirljivim tonom.

Reagiranje prenosimo u cijelosti:

– Da otpetljamo ovaj “gordijski čvor”, javno se ispričavam županu Kolaru što nisam uspio nagovoriti Županijsku upravu za ceste KZŽ da izda suglasnost za obostrano prometovanje na cesti kojom upravlja Županijska uprava za ceste KZŽ. Također, javno zahvaljujem županu Kolaru što je odlučio sazvati sastanak s predstavnicima Županijske uprave za ceste KZŽ i ostalih sudionika, kako bi se taj problem konačno riješio na korist svih građanki i građana Oroslavja, ujedno i stanovnika naše županije. Radujem se sastanku, a županu Kolaru i svim njegovim suradnicima želim sretan i blagoslovljen Uskrs – poručuje Gredičak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba