Domovinski pokret u Krapini predstavio svog kandidata za župana i ljude koji će se boriti za čelnike jedinica lokalne samouprave

ŠKORO PORUČIO – ZDIGNIMO GLAVE: “Najveći je blagoslov činjenica da smo predstavili nove i kvalitetne ljude koji će donijeti promjene“

Objavljeno: 13.03.2021. zagorjeinternational

Domovinski pokret predstavio je u Krapini Davora Dretara kao svog kandidata za krapinsko – zagorskog župana i njegovog zamjenika Mladena Ptičara, inače predsjednika Podružnice DP-a KZŽ, kao i kandidate i kandidatkinje za gradonačelnike i načelnike.

Objavljivanju kandidature nazočili su potpredsjednik Sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro te glavni tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina.

Davor Dretar je u svome govoru istaknuo kako svima nudi iskrenu, poštenu i jasnu politiku.

– Naša županija ima pravo i mogućnost biti jedna od vodećih županija na gospodarstvenom, turističkom i društvenom planu jer za to imamo ljudske potencijale koje će svojom sposobnošću omogućiti da stvaramo bolju sliku Hrvatske i bolju sliku našeg društva, naših županija, općina i gradova – rekao je Dretar, dok je Škoro dodao kako je vrijeme da “zdignemo glave“.

– Danas smo ovdje da objedinimo sve oko nas, da budemo magneti koji će zajedno sa mnom napraviti neke promjene. Najveći je blagoslov danas ovdje u Krapini činjenica da smo predstavili nove i kvalitetne ljude koji su ta snaga koja će unijeti te promjene bez zadrške, ali čista i jaka srca – istaknuo je Škoro.  

Za gradonačelnike će se na lokalnim izborima u svibnju kandidirati Dražen Strabić – Krapina, Vesna Liber – Pregrada, Marija Kranjc – Oroslavje, Dubravko Popijač – Zlatar i Brankica Bubanko – Donja Stubica, a za načelnike Tatjana Hikec – Gornja Stubica, Reno Janeš – Stubičke Toplice, Franjo Horvat – Petrovsko i Mirko Šivalec – Sveti Križ Začretje.

– Svi oni zajedno čine snagu i jakost Domovinskog pokreta na području Krapinsko – zagorske županije – poručuju iz DP-a.

Dražen Strabić je pojasnio zašto je odlučio kandidirati se za gradonačelnika Krapine. – Kandidiram se za gradonačelnika Krapine zato što u posljednjih dvadesetak godina grad Krapina nazaduje, nema napretka, mladi nam odlaze, gospodarski smo pokleknuli, praktički, mi se trebamo zaokrenuti, kako je naš Ljudevit Gaj proveo preporod, tako i mi sada želimo napraviti preporod u gradu Krapini rekao je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba