KAKVA SREĆA U NESREĆI: Autom 32-godišnjak s 2,34 promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole sletio u dvorište OŠ "Ljudevita Gaja" u Krapini, nema teže ozlijeđenih

FOTO: “Mislili smo da je potres. Srećom nije bilo djece, trajala je nastava, dvorište ih je inače puno“

Objavljeno: 11.03.2021. AB

Nesvakidašnja nesreća dogodila se iza 16 sati u Krapini. Kako doznajemo, 32-godišnji M.Č. iz Krapine, , krećući se u smjeru centra, sletio je Renault Twingom preko lijeve trake, kroz ogradu i drvored, preko šetnice u dvorište OŠ “Ljudevita Gaja” u Krapini. Iz policije su nam rekli kako je odvezen u Opću bolnicu Zabok kako bi se utvrdilo da li je ozlijeđen, iako nam svjedoci govore da je bio u šoku, ali da se čini kako nije zadobio nikakve ozljede. Zapravo je nevjerojatno da nitko nije ozlijeđen, ili što nije bilo još goreg ishoda, budući da je sletio preko šetnice točno na dvorište koje je inače puno školske djece.

– Srećom bila je nastava, pa nisu djeca bila vani. Dvorište ih je inače puno. Mislili smo da je potres kako se čulo – rekli su nam zaposlenici škole, također još u šoku.

Potvrđeno nam je kako 32-godišnjak uopće nema položen vozački ispit za vozila “B” kategorije i da je bio pod utjecajem alkohola, ‘napuhao’ je 2,34 promila. Točni detalji nesreće bit će poznati nakon završenog očevida.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba