Hvalevrijedan potez Krapinsko – zagorske županije

Djeci s područja pogođenih potresom, smještenoj u Bluesun hotelu Kaj, donirali igračke, a Siščanima letve za pokrivanje krovova

Objavljeno: 12.01.2021. AB

Zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek je u ponedjeljak u Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistrici uručila donaciju didaktičkih igara za djecu školske i predškolske dobi, koja su s obiteljima smještena u hotelu, nakon što su njihovi domovi stradali uslijed velikog potresa od 29. prosinca 2020. godine.

Bluesun hotel Kaj je odmah nakon potresa otvorio svoja vrata za stradale u potresu te se u njemu i danas nalazi velik broj ljudi čiji su domovi teško stradali u razornom potresu, a među kojima ima i djece školske i predškolske dobi. U pomaganju stradalnicima smještenima u Mariji Bistrici uključili su se i brojne Zagorke i Zagorci diljem Krapinsko-zagorske županije. Također, Krapinsko – zagorska županija je kao pomoć za potresom najteže pogođena područja grada Siska nabavila i 1700 komada letvi za pokrivanje krovova, ukupne vrijednosti 23.000 kuna. Prijevoz letvi do potresom najteže pogođenih područja doniralo je poduzeće Trgocentar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba