U DESINIĆU OD 8. DO 11. SRPNJA: Započela je predbilježba za najpovoljnije festivalske ulaznice

Otvorene prijave za filmove 19. izdanja Tabor Film Festivala – evo do kada možete prijaviti svoj uradak i koji su uvjeti

Objavljeno: 06.01.2021. zagorjeinternational

Međunarodni festival kratkometražnog filma Tabor Film Festival pozvao je sve zainteresirane autore i autorice da prijave svoje filmove na 19. festivalsko izdanje i pridruže se taborskoj filmskoj priči koja će održati od 8. do 11. srpnja u Dvoru Veliki Tabor u Desiniću.

Na natječaj za prijavu filmova u domaću konkurenciju natjecateljskog programa Festivala, mogu se prijaviti filmovi u trajanju do 30 minuta u kategorijama: igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni film, a koji su nastali nakon 1. siječnja 2019. godine. Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2021., a online prijavnica i detalji o prijavi nalaze se OVDJE.

Filmovi u dva natjecateljska programa, domaći i međunarodni, konkuriraju za nagradu Veronikina lubanja i novčane nagrade.

Uz otvorene prijave, započela je i predbilježba za najpovoljnije festivalske ulaznice. Tabor Film Festival svojoj publici svake godine nudi obilje kvalitetnih filmova, koncerata, radionica, predavanja, izložbi i druženja, a za 19. TFF najpovoljnije festivalske ulaznice Supergrabilice bit će prve dostupne onima koji se prijave na Festivalski newsletter na ovom LINKU. Tabor Film Festival ima podršku Hrvatskog audiovizualnog centra, a organizator je produkcijska kuća SABMARINE u partnerstvu s udrugom Gokul, uz pomoć Muzeja Hrvatskog zagorja, Krapinsko – zagorske županije, Općine Desinić te drugih partnera.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba