Zagorska Policijska uprava i PP Zabok u suradnji s Općinom Veliko Trgovišće tiskale letak "Zajedno za sigurnost vaše imovine - spriječimo provale u domove"

Budite dodatno na oprezu i zaštitite se od provala – dok ste vi na poslu ili u trgovini, lopovi su možda u vašem domu

Objavljeno: 22.12.2020. AB

U sklopu provođenja preventivnih aktivnosti na prevenciji provala u domove, Policijska uprava krapinsko-zagorska i Policijska postaja Zabok u suradnji s općinom Veliko Trgovišće tiskale su letak “Zajedno za sigurnost vaše imovine – Spriječimo provale u domove”. Na letcima se nalaze savjeti građanima što mogu sami poduzeti kako bi se zaštitili, da ne bi postali žrtve provala.
Kako bi se sa savjetima upoznao što veći broj mještana općine Veliko Trgovišće, na području općine Veliko Trgovišće u srijedu počinje distribucija 1500 letaka, koji će na kućne adrese biti dostavljeni od strane djelatnika Općine, uz općinski list “Trgovišćanec”.   

– U sklopu preventivne aktivnosti “Za sigurnost vaše imovine”, Policijska uprava krapinska-zagorska nastavlja daljnju suradnju s lokalnom zajednicom na području Krapinsko-zagorske županije. Naime, provale u domove su kaznena djela čija žrtva može biti bilo koji građanin. Naša iskustva govore da provalnici vrlo dobro znaju kada u vašem domu nema nikoga. Dok se vi nalazite na radnom mjestu, obavljate druge poslove, nalazite se u kupovini, provalnici se mogu nalaziti u vašem domu – upozoravaju iz policije.  

OVDJE pročitajte što sve policija savjetuje kako ne biste postali žrtve provala, posebno u ovo predblagdansko i blagdansko vrijeme.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba