UTORKOM I ČETVRTKOM: GDCK Krapina, u suradnji s poliklinikom Breyer, za Zagorce omogućilo brzo testiranje na COVID-19 u svojim prostorima u Krapini

HOĆETE LI SE TESTIRATI? Osjetljivost testa je preko 95 posto, košta 300 kuna, a nalaz se dobiva istog dana

Objavljeno: 03.11.2020. Alen Brodar

Iz Gradskog društva Crvenog križa Krapina obavijestili su kako će u suradnji s poliklinikom Breyer za medicinsku biokemiju, mikrobiologiju i citologiju s patologijom, utorkom i četvrtkom raditi brzi Antigen SARS-CoV-2 test za građane Krapinsko – zagorske županije.

– Osjetljivost i specifičnost testa je preko 95 posto. Cijena za građane je 300 kuna, a platiti se može isključivo gotovinom. Nalazi se dobiju istog dana mailom, ili se može po njih doći osobno u naše sjedište – poručuju iz GDCK-a Krapina.

Brisevi će se uzimati utorkom i četvrtkom u prostorijama GDCK-a Krapina, u Ulici Frana Galovića 7d, na terasi na 1. katu, od 8 do 10 sati. – Testiranje zaposlenika na COVID – 19 na teret poslodavca je neoporezivo, a za poduzetnike postoji mogućnost dogovora za uzimanje briseva u njihovim prostorijama, plaćanje je virmansko. Vezano za dogovor oko termina uzimanja briseva, može se kontaktirati Maju Delija, na broj telefona 01/3775-092 – poručuju iz GDCK-a Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba