MUŠKARAC U ŽENSKOJ ODJEĆI: Upoznajte robotskog inženjera koji svakodnevno na posao nosi – suknju i štikle

“Supruga mi često predlaže što da odjenem, a kći bi voljela posuditi moje cipele“

Objavljeno: 01.11.2020. zagorjeinternational

Mark Bryan, Amerikanac koji trenutno živi u Njemačkoj i radi kao robotski inženjer, opisuje se kao “heteroseksualac koji je u sretno oženjen, voli Porsche automobile i lijepe žene“, no ispod njegova struka krije se nesvakidašnji prizor – Mark, naime, preferira nositi suknju i visoke pete.

Ovim neučestalim modnim izričajem i nošenjem suknji i visokih peta svakodnevno na posao, Mark ruši stereotipe, ali i izaziva brojne poglede.

– Odijevam se tako zato što mogu. Jednostavno biti drugačiji. Uvijek sam se divio ženama koje nose uske suknje i visoke pete. Ne seksualno, nego moći koju predstavljaju. Ne odijevam se da bi bio seksi, nego kao svaka profesionalna žena. Za mene odjeća ne poznaje spol. Draže su mi suknje od haljina. Haljine mi ne dopuštaju da miješam spolove. Preferiram “muževan“ izgled iznad struka – ispričao je Mark za portal Bored Panda, čiji video kruži Facebookom ovih dana te izaziva mnogo reakcija.

– Muške hlače dolaze samo u nekoliko boja, no sa suknjama je drugačije, a isto tako je i s cipelama –  dodao je Mark, koji je u braku već 11 godina i ima potpunu podršku svoje supruge i obitelji.

– Supruga mi često predlaže što da odjenem, a kći bi voljela posuditi moje cipele ponekad – otkriva Mark.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba