"BUJICE" NEMA DO 12. LISTOPADA: Urednik Velimir Bujanec je COVID pozitivan

“Nemam temperaturu. Nemam baš nikakvih problema s disanjem niti plućima. Imam potpuno normalan osjet okusa i mirisa, ali su mi rekli da imam – koronu”

Objavljeno: 06.10.2020. zagorjeinternational

Urednik i voditelj televizijske emisije “Bujica” Velimir Bujanec zaražen je koronavirusom. Vijest je u ponedjeljak na svojem Facebook profilu objavio sam Bujanec, dodavši da se usprkos tome što je bio pozitivan na testu, osjeća dobro.

– Drage gledateljice i poštovani gledatelji! Nemam temperaturu. Nemam baš nikakvih problema s disanjem niti plućima. Imam potpuno normalan osjet okusa i mirisa, ali su mi isto tako rekli da imam – koronu. Ni u kakve rasprave ulaziti neću, iako bih i ovom prilikom imao puno toga za reći… Još ću manje kukati – jer fakat nemam zbog čega, a i vukovi to ne rade. Izvrsno se osjećam i potpuno sam sposoban za normalno obavljanje svoga posla. Fokusiran i željan novih tema. Ipak, pravila koja su propisali stožeraši – u ovom se slučaju moram pridržavati pa ovaj tjedan neće biti Bujice u eteru. Redovito emitiranje emisije nastavit će se u ponedjeljak, 12. listopada ove godine, u 20.05. Hvala vam na razumijevanju i strpljenju – poručio je Bujanec.
U komentarima je pojasnio i kako je na testiranje morao ići jer je to uvjet za obavljanje drugih pregleda u bolnici, nevezano uz COVID-19.
Podsjetimo, Bujanec je podržao organizaciju Festivala slobode koji se održao 5. rujna kao svojevrsni prosvjed protiv mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a i sam je na njemu prisustvovao.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba