Poznato 14 imena koja će se naći na listi Restart koalicije u III. izbornoj jedinici

Nositelj liste Željko Kolar, na 14. mjestu Siniša Hajdaš Dončić, Željko Pavić šesti, a Jasenka Auguštan – Pentek sedma

Objavljeno: 13.06.2020. JJ

U tijeku je sjednica Glavnog odbora SDP-a, na kojoj su objavljeni i kandidati svih izbornih lista Restart koalicije na parlamentarnim izborima 5. srpnja.

Nositelj liste u III. izbornoj jedinici, kao što je već prije objavljeno, bit će krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, a slijedi ga još jedan župan, onaj međimurski, Matija Posavec, koji je u petak potvrdio da na izbore ide kao nezavisni kandidat na listi Restart koalicije.

Slijede predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora, gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač, zatim još jedna Međimurka, Andreja Marić, dr.med., spec.interne medicine, koja je, kako piše Sjever.hr, zamjena za Posavca, ukoliko on svoj mandat stavi u mirovanje, što je i za očekivati. Na šestom je mjestu Željko Pavić iz Krapine i potpredsjednik Glavnog odbora stranke, sedma je gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek, osmi je predsjednik varaždinskog SDP-a Miroslav Marković, deveti Joško Klisović, jedini koji nije iz jedne od triju županija koje čine III. izbornu jedinicu. Deseto će mjesto zauzeti predstavnica HSS-a, jedanaesto predstavnik ili predstavnica SNAGE, dvanaesto Mladen Novak, predsjednik Skupštine Međimurske županije, trinaesto predstavnica HSU-a i četrnaesto Siniša Hajdaš Dončić, predsjednik zagorskog SDP-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora u dosadašnjem sazivu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba