Zagorski HNS-ovci u Odgojni dom u Bedekovčini donijeli vrijednu donaciju za djecu

ROBERT ŠPLAJT: Hrvatska i Zagorje vole se radom, ali i solidarnošću i pomaganjem

Objavljeno: 06.06.2020. JJ

Vrijednu donaciju kozmetičkog pribora, higijenskih potrepština, pidžama, ogrtača, papuča i društvenih igara, namijenjenu djeci školske dobi, donirali su Odgojnom domu u Bedekovčini, na inicijativu Ženske inicijative HNS-a KZŽ, članovi Županijske organizacije HNS-a Krapinsko –   zagorske županije.

Potrebe građana

Predsjednik ŽO HNS-a Robert Šplajt uručio je pakete ravnateljici Doma Tamari Kotarski i tom prilikom istaknuo kako je važno u ovim izazovnim vremenima biti solidaran i društveno odgovoran.

– Naše politike uvijek su bile usmjerene na potrebe građana, no danas je potrebno činiti više. Odgoj i obrazovanje u fokusu su HNS-a i naš je prioritet, kako na nacionalnoj, tako i na lokalnoj razini, svoj djeci osigurati kvalitetnije obrazovanje, bolje uvjete školovanja i odrastanja i na kraju perspektivniju budućnost. Stoga je i ova donacija jedan mali doprinos tome – rekao je Robert Šplajt.

Ravnateljica Kotarski zahvalila je na donaciji koja će, kako je istaknula, ne samo razveseliti djecu, već itekako koristiti i pomoći im u obavljaju svakodnevnih aktivnosti te doprinijeti ugodnijem boravku u ustanovi.

Četvrta akcija

Ovo je četvrta u nizu donatorskih akcija koje je HNS Krapinsko zagorske županije realizirao tijekom ove godine, podsjeća Šplajt.

–  HNS Krapinsko – zagorske županije organizirat će još nekoliko humanitarnih akcija i donacija do kraja godine jer Hrvatska i Zagorje voli se radom, ali i solidarnošću i pomaganjem – zaključuje Šplajt.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba