Proteklog vikenda 10 prometnih nesreća na zagorskim prometnicama

Ozlijeđene tri osobe, trojica vozača bila pod utjecajem alkohola

Objavljeno: 25.05.2020. JJ

Proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirana su četiri kaznena djela, 10 prometnih nesreća i jedan prekršaj. Evidentirana su dva kaznena djela teške krađe, jedno kazneno djelo krivotvorenja isprave i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Neprilagođena brzina

Sedam prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom i dogodile su se u Mihovljanu i Konjščini uslijed neprilagođene brzine, u Podgaju Petrovskom zbog nepropisnog mimoilaženja, Mariji Bistrici uslijed oduzimanja prednosti prolaska, zatim u Oroslavju zbog nepropisne vožnje unatrag, Donjoj Stubici zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika i Bedekovčini zbog nepropisne radnje vozilom.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Poljanicama Bistričkim, zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, a lakše je ozlijeđena i jedna osoba u prometnoj nesreći koja se dogodila u Svetom Križu Začretje, uslijed oduzimanja prednosti prolaska. Isto tako, lakše tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Drašama, općina Kraljevec na Sutli, zbog nekretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake.

Požar drvenog objekta

U prometnim nesrećama s materijalnom štetom trojica vozača bila su pod utjecajem alkohola i izmjereno im je 1,14, 1,85, i 2,14 promila alkohola u organizmu.
Od ostalih događaja evidentiran je jedan požar drvenog objekta i vikend kuće u Tomaševcu te tri prekršaja u cestovnom prometu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba