Suradnja DVD-a i Grada

Vatrogasni dom u Klanjcu dobio novo krovište

Objavljeno: 28.04.2020. JJ

Vatrogasni dom u Klanjcu ovih je dana dobio novo krovište, a rezultat je to suradnje DVD-a Klanjec i Grada Klanjca. Naime, nakon višegodišnjih nastojanja, konačno je realiziran taj iznimno važan projekt koji je bio sastavni dio planova rada klanječkog DVD-a unatrag nekoliko godina.

Sanacija unutrašnjosti

Staro i oštećeno krovište koje je prokišnjavalo, uzrokovalo je i druge probleme u unutrašnjim prostorijama doma, koje će tek trebati sanirati, kažu iz DVD-a. Veći dio sredstava za zamjenu krovišta osigurao je Grad, a za izvođača radova, koji su se vršili od 21. do 25. travnja, odabrane su Građevinske usluge vl. Stanka Novosela iz Rakovca.

U predstojećem razdoblju članovi DVD-a nastavit će i sa sanacijom unutarnjih prostorija koja su zbog vlage uzrokovane prokišnjavanjem krovišta oštećene, a tempo će ovisiti o razvoju situacije vezane uz epidemiju koronavirusa i mjere Stožera civilne zaštite o ograničavanju okupljanja većeg broja osoba.

Zahvala DVD-a

Iz DVD-a Klanjec su zahvalili svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog projekta, prvenstveno Gradu Klanjcu na osiguranju većine sredstava za izvedene radove, ali i svim pojedincima, obiteljima i poduzećima kojima su se obratili za pomoć i koji su nesebično odvojili sredstva za ovaj projekt.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba