Prigodna poruka načelnika Zvonka Jutriše

Humčanke i Humčani, sretan vam Dan općine!

Objavljeno: 25.04.2020. JJ

Općina Hum na Sutli danas obilježava svoj Dan. Iako svečane sjednice, zbog epidemije COVID-a 19, ove godine neće biti, s načelnikom Zvonkom Jutrišom u intervjuu smo već razgovarali o projektima koji su obilježili proteklih godinu dana i planovima za buduće razdoblje, a danas je uputio i čestitku svojim žiteljima, koju prenosimo u cijelosti:  

Drage Humčanke i Humčani,  SRETAN VAM DAN OPĆINE!  

Nažalost, zbog poznatih okolnosti uvjetovanih koronavirusom, ove se godine neće održati uobičajeni svečani program s brojnim aktivnostima naših udruga i nastupima vanjskih izvođača  u sklopu obilježavanja Dana općine Hum na Sutli.

Posebno čestitam Dan Općine svim nagrađenima za doprinos razvoju i promociji naše općine, te svim gospodarstvenicima i zaposlenicima koji djeluju i rade na području naše općine.

Čestitke svim vodećim ljudima humskih tvrtki, kao i njihovim zaposlenicima, s dužnom zahvalnošću za sve što je do sada učinjeno i sa željom da svi zajedno što brže prebrodimo sve novonastale probleme. Hvala im na svemu jer bez njih ne bi bilo našeg uspješnog gospodarstva, ali ni mogućnosti financiranja naše općine, županije, kao ni mnogih općina i gradova u našem okruženju.

Hvala svima s državne razine, a koji su nam bili od pomoći pri realizaciji naših zacrtanih programa.

Zvonko Jutriša, općinski načelnik

Tanja Topić, zamjenica općinskog načelnika

Goran Križanec, predsjednik Općinskog vijeća

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba