Donosimo pregled broja oboljelih po općinama i gradovima

Nema novih slučajeva koronavirusa u KZŽ, ozdravilo još šest osoba, a pet ih čeka nalaze

Objavljeno: 25.04.2020. JJ

Kako je izvijestio Stožer civilne zaštite Krapinsko – zagorske županije, u 8.30 sati zaprimljeni su negativni nalazi za 63 od 68 uzetih briseva u petak. Također je zaprimljen negativan rezultat brisa koji se čekao još od 23. travnja. Još uvijek se čekaju rezultati pet nalaza. Ukupno je do sada uzeto 1330 uzoraka.

U ovom trenutku evidentirano je 100 aktivnih slučajeva zaraze stanovnika Krapinsko – zagorske županije koronavirusom.

U protekla 24 sata šest novih osoba evidentirano je kao ozdravljeno pa je ukupan broj ozdravljenih osoba 36. Ovdje se radi o podacima zaključno s evidencijama zaprimljenima do kraja jučerašnjeg dana, 24. travnja, a u koje su uključeni i stanovnici Krapinsko – zagorske županije testirani izvan područja KZŽ te osobe koje nisu imale pozitivan nalaz na koronavirus, ali se, sukladno uputama, zbog epidemiološke anamneze i kliničke slike, vode kao pozitivne. 

U razdoblju od 23. travnja od 22 sata, do sinoć, 24. travnja do 22 sata, na području Policijske uprave krapinsko – zagorske nisu evidentirane osobe u kršenju mjere samoizolacije.

U razdoblju od 24. travnja u 7 sati do 25. travnja u 7 sati evidentirano je pet kršenja Odluke o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.
U istom razdoblju nije bilo kršenja ostalih odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba