Uz stroge mjere zaštite od koronavirusa

Danas do podneva otvoren krapinski “Ponte Rosso“, po principu “zelene tržnice“

Objavljeno: 09.04.2020. JJ

Krakom d.o.o. Krapina obavještava građane da su osigurani  propisani uvjeti naloženi Odlukom o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, koja je donesena na sjednici Stožera civilne zaštite RH 8. travnja 2020. godine.

Stoga je danas organiziran rad tržnice po principu “zelene tržnice“ na prostoru robnog sajma na parkiralištu u Ulici Frana Galovića, nasuprot zgrade FINE, uz željezničku prugu, u vremenu od 8 do 12 sati. Na otvorenoj zelenoj tržnici moraju se primjenjivati sve mjere zaštite  propisane od strane Zavoda za javno zdravstvo, a osigurava se ulaz i izlaz ograničenog broja kupaca kako bi se smanjio fizički kontakt i održao propisani razmak u skladu s odredbama Odluke.

– Molimo sve posjetitelje i prodavače da se pridržavaju uputa i preporuka koje su istaknute na vidljivim mjestima, a posebno mjera socijalnog distanciranja. Unaprijed zahvaljujemo te napominjemo da i nadalje proizvode s tržnice možete naručivati i putem online tržnice na internetskoj stranici Krakoma – obavještavaju iz Krakoma.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba