Održat će se sjednica Županijskog odbora i Kluba zastupnika

Sutra u Mariju Bistricu dolaze članovi Kluba zastupnika HDZ-a, premijer Andrej Plenković i ministri

Objavljeno: 26.02.2020. JM

Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Krapinsko – zagorske županije sutra će biti domaćin HDZ-ovom Klubu zastupnika Hrvatskog sabora, koji po sedmi puta u ovom sazivu ima svoju sjednicu izvan sabora.

Proširena sjednica

Nakon Visokog u Varaždinskoj županiji, Virovitice, Velike Gorice, Bakra, Bjelovara te Slavonskog Broda, zastupnici će se u četvrtak sastati u Bluesun Hotelu “Kaj“ u Mariji Bistrici. Uz zastupnike HDZ-a, na sjednici će biti i predsjednik Vlade RH i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković te ministri u Vladi.
Događanje će započeti proširenom sjednicom Županijskog odbora u 17 sati, dok će od 18.30 sati uslijediti sjednica Kluba zastupnika.

Središnja vlast

– Nakon sjednice Vlade u prosincu u Krapini, ovo je sljedeći najveći politički događaj u Krapinsko – zagorskoj županiji u vrlo kratkom vremenu. Klub zastupnika HDZ-a imat će prilike čuti koje sve projekte središnja vlast provodi u Hrvatskom zagorju, a koji se već sada mjere u milijardama kuna. Kako o brojnim aktualnim, tako će biti riječi i o narednim projektima i programima koji se predviđaju za Krapinsko – zagorsku županiju – poručio je saborski zastupnik i predsjednik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba