Zagorski policajci proteklog vikenda obavili očevid kod šest prometnih nesreća

U Druškovcu nesreću skrivio vozač s 2,66 promila, a u nesrećama u Cetinovcu i na A2 ozlijeđeno ukupno šestero ljudi

Objavljeno: 17.02.2020. zagorjeinternational

Proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirano je osam kaznenih djela, šest prometnih nesreća i pet prekršaja. Evidentirana su tri kaznena djela teške krađe, dva kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, jedno kazneno djelo krivotvorenja isprave i jedno kazneno djelo iznude.

Materijalna šteta

Policijski službenici su obavili očevid kod šest prometnih nesreća. Četiri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Zlataru, uslijed nepropisne radnje vozilom, Zlatar Bistrici, zbog nepropisne vožnje unatrag, Svetom Križu Začretju, uslijed nepropisnog uključivanja u promet i u Druškovcu Humskom, zbog nekretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake. Vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću, vozilom je upravljao s 2,66 promila alkohola u organizmu.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Cetinovcu, na području grada Zlatara, zbog neprilagođene brzine, dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, dok su na autocesti A2 u prometnoj nesreći koja se dogodila uslijed nekretanja vozila sredinom obilježene prometne trake, četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Požar suhe trave

Od ostalih događaja evidentiran je jedan manji požar suhe trave bez štete u Tisanić Jarku, na području grada Zaboka.
U sklopu akcije “Manje oružja – manje tragedija“, jedna je osoba dragovoljno predala policijskim službenicima jednu ručnu bombu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba