Sutra će se održati javna tribina o proračunu grada Pregrade za 2020. godinu

Građani će se moći informirati o predviđenom iznosu proračuna, izvorima sredstava i njihovoj namjeni, kao i o projektima na području grada

Objavljeno: 24.11.2019. JM

Grad Pregrada i ove godine organizira javnu tribinu o najvažnijem financijskom dokumentu jedinice lokalne samouprave – proračunu za 2020. godinu, koja će se održati u ponedjeljak u Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati.
Riječ je o uobičajenoj praksi kojom se nastavlja uključivati građane u proces donošenja odluka i planiranje gradskog proračuna, kao temeljnog financijskog dokumenta. Putem tribine, građani i građanke imat će priliku informirati se o predviđenom iznosu proračuna, izvorima sredstava i njihovoj namjeni, kao i o projektima kino dvorana i eko bazen te mjerama za brdsko – planinska područja. Na tribini će sudjelovati gradonačelnik Marko Vešligaj i članovi gradske uprave, koji će pružiti građanima sve potrebne informacije, kao i eventualna obrazloženja pojedinih stavki proračuna te na ovakav način održati postojeću razinu transparentnosti u pripremi i izradi jednog od najvažnijih akata Grada.
Iz Grada pozivaju građane i građanke da se u što većem broju odazovu javnoj tribini i svojim prijedlozima sudjeluju u izradi proračuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba