Zagorska policija proteklog vikenda obavila očevid kod 11 prometnih nesreća

U Lugu Zabočkom s ceste sletio vozač s 2,09 promila alkohola u krvi i zadobio teške tjelesne ozljede

Objavljeno: 29.07.2019. zagorjeinternational

Proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirano je sedam kaznenih djela, 11 prometnih nesreća i pet prekršaja. Evidentirana su tri kaznena djela krađe, dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari, te po jedno kazneno djelo teške krađe i prijevare.
Dogodilo se osam prometnih nesreća s materijalnom štetom i to u Zaboku, Vrankovcu i Bračku zbog nepropisne vožnje u natrag, zatim u Stubičkim Toplicama i Doliću uslijed neprilagođene brzine te u Budinšćini zbog nepropisnog mimoilaženja. Također, do prometne nesreće s materijalnom štetom došlo je i u Donjoj Stubici zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, te u Krapinskim Toplicama zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću vozilom je upravljao sa 2,56 promila alkohola u organizmu.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Stubičkim Toplicama je pak, zbog ne zaustavljanja vozila ispred pješačkog prijelaza došlo do udara vozila u troje pješaka koji su zadobili lakše tjelesne ozlijede, dok je također u Stubičkim Toplicama uslijed nepropisne vožnje u natrag došlo do udara vozila u pješakinju koja je zadobila lakše tjelesne ozlijede. U Lugu Zabočkom je uslijed neprilagođene brzine došlo do slijetanja vozila van kolnika, a vozač za kojeg je ustanovljeno da je imao 2,09 promila alkohola u krvi, zadobio je teške tjelesne ozlijede.
Od ostalih događaja izdvajaju, kako je uslijed olujnog vjetra u Žutnici i Švaljkovcu došlo do rušenja i pada stabla na prometnice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba