ORGANIZATORI ZADOVOLJNI – OSMO IZDANJE “BADLFESTA” BILO JE NAJUSPJEŠNIJE DO SADA: Prema procjenama, kroz Krapinske Toplice je u četiri dana prošlo preko deset tisuća ljudi

Načelnik Svažić: Hvala svima koji su dali svoj doprinos da manifestacija bude tako uspješna

Objavljeno: 23.07.2019. JJ

Završio je osmi “BadlFest” u Krapinskim Toplicama, prema riječima organizatora, najbolji do sad. Posljednjeg dana programa, u nedjelju, proslavljena je župna zaštitnica, sv. Magdalena, misom u istoimenoj kapeli. Pjevao je domaći KUD “Zlatko Baloković”, a sudjelovali su i udruga Badl Top te članovi Kubura Male Erpenje.

Koncert pod zvijezdama

Nakon šahovskog i odbojkaškog turnira, u poslijepodnevnim je satima u Hotelu Toplice održan Badlov kulinarski kup uz Renea Bakalovića, te Badlova veselica na Topličkom placu. U Osnovnoj školi je organiziran Dan otvorenih vrata Etno muzeja, a u večernjim satima publika je mogla uživati u Koncertu pod zvjezdanim nebom Puhačkog orkestra Selno, koji je održan na platou crkve Presvetog Trojstva.

Program je završen koncertom Domenice na Trgu Aquae Vivae.
Manifestacija je posjećenošću nadmašila prethodna izdanja, a na uspjeh “BadlFesta” posebno je ponosan načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažić.

Svi događaji

– Veseli me to što su apsolutno svi događaji u okviru “BadlFesta” bili iznimno posjećeni, i to značajnije nego prošle godine, iako je posjećenost već prošle godine bila izuzetna. Imali smo sreće što nas je napokon jedne godine poslužilo i vrijeme tijekom čitavog festivala. Želim zahvaliti svima koji su bili uključeni, od vatrogasaca, do udruga, Turističke zajednice područja “Srce Zagorja”, do svih stanovnika općine, koji su podržali održavanje festivala i koji su pridonijeli tome da manifestacija bude tako uspješna. Vjerujem da je u četiri dana preko deset tisuća ljudi posjetilo Krapinske Toplice – rekao je Svažić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba