Prigodnim programom obilježen Dan zlatarske Osnovne škole Ante Kovačića

Ravnatelj proglasio učenike generacije – Anu Latin i Niku Rihtarić iz 8.a te Leona Jurišu iz 8.b razreda

Objavljeno: 07.06.2019. zagorjeinternational

Dan Osnovne škole Ante Kovačića iz Zlatara obilježen je svečanim prigodnim programom koji su pripremili učenici, a ravnatelj škole Marijan Posarić proglasio je učenike generacije – Anu Latin i Niku Rihtarić iz 8.a razreda, te Leona Jurišu, učenika 8.b razreda.

177. list

– U događajima bogatoj spomen knjizi zlatarskog školstva, polako okrećemo 177. list. Sretni smo što možemo zajedno proslaviti Dan škole i podijeliti s vama radost zbog odličnih postignuća tijekom ove godine. I ove smo godine bili aktivni na mnogim područjima i ostvarili zapažene rezultate. U raznim natjecanjima sudjelovalo je 77 učenika. Na županijsku razinu plasiralo se 34 učenika iz 11 predmeta, odnosno područja, a na državnu razinu pet učenika – rekao je ravnatelj Posarić.

Rođendan pjesnika

Svečanosti održanoj na sam rođendan hrvatskog romanopisca, novelista i pjesnika Ante Kovačića, čije ime nosi zlatarska škola, prisustvovali su, osim učenika i djelatnika škole, roditelji, predstavnici ustanova i udruga grada Zlatara, te gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek. Gradonačelnica je čestitala učenicima koji su uspješno sudjelovali na županijskim i državnim natjecanjima, a posebno je istaknula ovogodišnje dobitnike Diplome Grada Zlatara, učenike Lanu Preis i Tomu Valjaka.

FOTO: Radio Zlatar

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba