HITfest: U Donjoj Stubici održan deveti zagorski festival zabavne glazbe

Prvu nagradu publike osvojili Šarmeri za pjesmu “Usne boje vina”, a prvu nagradu žirija Sinji Galeb, za pjesmu “Nikada više”

Objavljeno: 27.05.2019. zagorjeinternational

Donja Stubica bila je domaćin ovogodišnjeg devetog izdanja HITfesta – zagorskog festivala zabavne glazbe, koji se održao u nedjelju u sportskoj dvorani.
Nagrade su dodijeljene u tri kategorije, pa je tako prva nagrada žirija pripala skupini Sinji Galeb, koja je nastupila s pjesmom “Nikada više”, druga nagradu osvojio je Robert Ficker s pjesmom “Šećer i sol”, a treću Ivica Šeperić, s pjesmom “Odlazi od mene”.
U kategoriji glasova publike, pobijedila je pjesma “Usne boje vina”, u izvedbi grupe Šarmeri, drugo mjesto pripalo je Klapi Jadranski maestrali, s pjesmom “Jadranski maestrali”, a treće mjesto Borisu Babaroviću Barbi i grupi To je to, koji su izveli pjesmu “Moja mala”.
U trećoj kategoriji odluku o najboljem izvođaču i pjesmi donijeli su slušatelji Radija Stubice, koji su odlučili kako će prva nagrada pripasti Veroniki Jambrek i pjesmi “Suzo, izdajice”, druga nagrada Andriji Kosu i Carpona Bandu, za pjesmu “Magija”, te treća nagrada grupi Šarmeri za pjesmu “Usne boje vina”. (jm)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba