Radovi i opremanje vrtića bi trebali biti gotovi do kraja kolovoza sljedeće godine

Počela dogradnja dječjeg vrtića u Zlatar Bistrici, vrijedna gotovo 2,8 milijuna kuna

Objavljeno: 22.05.2019. IB

Načelnik Zlatar Bistrice Žarko Miholić održao je sastanak s izvođačem radova i stručnim nadzorom u projektu dogradnje i opremanja dječjeg vrtića u Zlatar Bistrici. Tako su izvođač Tisa – Gradnja d.o.o. iz Zlatar Bistrice i stručni nadzor Jam – ing d.o.o. iz Zlatara uvedeni u posao izvođenja građevinskih radova.

Nabava opreme

Projekt dogradnje dječjeg vrtića sufinanciran je bespovratnim sredstvima Europske unije kroz Mjeru 07 ”Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima” Podmjeru 7.4. “Ulaganje i pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”. Vrijednost ugovorenih radova iznosi ukupno 2.752.022 kuna, dok vrijednost nabave opreme iznosi još 154.205 kuna, od čega Europska unija sufinancira do 2.518.903 kune,  a preostala sredstva podmirit će se iz proračuna Općine. Radovi i opremanje dječjeg vrtića trebali bi biti gotovi do kraja kolovoza sljedeće godine.

Sporedni ulaz

Iz Općine obavještavaju sve korisnike dječjeg vrtića da će biti poduzete maksimalne mjere zaštite gradilišta i onemogućen pristup djeci i neovlaštenim osobama, te da će se ulaz u vrtić osigurati kroz sporedne ulaze s obzirom na to da je glavni ulaz u rekonstrukciji.

 

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba