Uspješno predstavljanje boraca iz triju zagorskih kickboxing klubova na turniru u Popovači

Antonela Cesarec proglašena najboljom mlađom i najboljom starijom kadetkinjom turnira, a Helena Sandra Tkalčević najboljom juniorkom

Objavljeno: 29.04.2019. IB

Na turniru Popovača Open, u disciplinama point fighting, light contact i kick light, nastupili su borci iz 19 klubova, među njima i članovi Kickboxing kluba Krapina, te Ninja i BTI iz Zaboka. Članice KBK Krapina u point fightingu su osvojile četiri zlata i jedno srebro. Lucija Antolić je pobjedom nad Valentinom Jurić, s visokih 11:2, ušla u finale, gdje je imala borbu protiv klupske kolegice Eme Krošlin, koja je završila 10:6 u Eminu korist. Luciji Antolić i Emi Krošlin iz Huma na Sutli to je bio prvi turnir u kategoriji starijih kadetkinja do 60 kilograma.

Grand Champion

Antonela Cesarec je u kategoriji mlađih kadetkinja +47 kilograma, osvojila prvo mjesto s tri pobjede. Među starijim kadetkinjama do 55 kilograma, također je bila prva, a prvo mjesto osvojila je i u Grand Champion kategoriji starijih kadetkinja. Antonela je ujedno proglašena najboljom mlađom i najboljom starijom kadetkinjom turnira.
Nikola Vukić iz KBK Ninja je kod dječaka početnika osvojio prvo mjesto, dok je kod djevojčica Lada Vukić bila druga. U kategoriji mlađih kadeta, Gabrijel Latin je bio prvi, a Julijan Vukić drugi, dok je kod mlađih kadetkinja do 42 kilograma, Elena Čvek bila treća.

Zlatna medalja i pehar

U kategoriji do 47 kilograma, Lorena Zeba iz KBK BTI je osvojila prvo mjesto. Leonardo Čvek iz Ninje je u kategoriji starijih kadeta do 52 kilograma osvojio zlato, a u kategoriji do 57 kilograma bio je drugi. Kod starijih kadetkinja do 46 kilograma, Leonarda Deak iz KBK BTI je bila druga. U kategoriji do 55 kilograma, Leona Bartolin iz Ninje je bila druga, a isti uspjeh je ponovila i kod starijih kadetkinja u Grand Champion kategoriji.
Kod juniorki je Helena Sandra Tkalčević iz KBK BTI osvojila zlatnu medalju i pehar za najbolju juniorku.

 



DONOSIMO REZULTATE PO KATEGORIJAMA

Na Prvenstvu KZŽ u point fightingu sudjelovala četiri zagorska kickboxing kluba

Na Prvenstvu Krapinsko – zagorske županije u point fightingu sudjelovala su četiri zagorska kickboxing kluba – Bušido iz Svetog Križa Začretja, Zmaj iz Bedekovčine, Krapina i BTI iz Zaboka, koji je bio organizator turnira. Iz Kickboxing kluba Krapina, u kategoriji djece do 24 kilograma, Niko Cverlin je osvojio drugo mjesto, a Dinko Švaljek treće mjesto. U kategoriji do 27 kilograma, Mark Bišćan je bio drugi, a u kategoriji do 30 kilograma, Arijan Šaić prvi, a Luka Tušek drugi. U kategoriji do 36 kilograma, Marku Bračunu je pripalo drugo mjesto. U kategoriji +36 kilograma, Filip Sinković je bio prvi, a Leon Zajec drugi. Kod mlađih kadeta +47 kilograma, Karlo Blaban je osvojio zlato, a Petar Jagić srebro. Kod mlađih kadetkinja do 32 kilograma, Laura Debeljak je bila prva, a Tara Smrekar druga, u kategoriji +47 kilograma, Martina Jakoplić je osvojila prvo, a Nikolina Rebić drugo mjesto. Kod starijih kadetkinja do 50 kilograma, Lana Zajec je bila prva, a Lucija Antolić druga, u kategoriji do 60 kilograma, Emi Krošlin je pripalo prvo mjesto, dok je kod seniora do 79 kilograma, Robert Cesarec bio drugi.
Iz Bušida, u kategoriji djece, Tomislav Vrankovečki i Sven Tompić osvojili su prvo mjesto, a Adam Grozaj treće. Iz BTI-ja u kategoriji djece, Riko Ljubić je bio prvi. U kategoriji starijih kadeta do 42 kilograma, Leonarda Deak iz BTI-ja je osvojila zlatnu medalju, a Elena Ljubek iz Zmaja srebrnu medalju. U kategoriji do 60 kilograma, Antonija Škreblin iz Bušida je osvojila srebro. U kategoriji juniora do 65 kilograma, Helena Sandra Tkalčević osvojila je zlato, a Linda Lež srebro, obje iz BTI-ja. U kategoriji seniora do 79 kilograma, Ivan Sovec iz Zmaja je osvojio zlatnu medalju. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba