Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na gradskom groblju u Krapini, započelo je obilježavanje Dana Krapinsko – zagorske županije

VLASTA HUBICKI: Svim Zagorkama i Zagorcima čestitam Dan županije

Objavljeno: 26.04.2019. zagorjeinternational

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u spomen na sve poginule i umrle branitelje na gradskom groblju u Krapini započelo je obilježavanje Dana Krapinsko – zagorske županije. Svijeću je zapalila predsjednica Županijske skupštine KZŽ Vlasta Hubicki, koja je tom prilikom i izrazila čestitku povodom Dana županije.
– Svim Zagorkama i Zagorcima, svim stanovnicima Krapinsko – zagorske županije, uz dakako veliku zahvalu našim gospodarstvenicima, zdravstvenim djelatnicima, učiteljima, profesorima, braniteljima, čestitam Dan županije – izjavila je Vlasta Hubicki.

Uz delegacije braniteljskih udruga koje djeluju na području Krapinsko – zagorske županije polaganju vijenca prisustvovao je i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar sa svojim zamjenicima Jasnom Petek te Anđelkom Ferek – Jambrekom.
– Uvijek, ne samo na današnji dan kada obilježavamo Jurjevo, odnosno Dan Krapinsko – Zagorske županije, se treba sjetiti onih koji su najzaslužniji za stvaranje slobodne države Hrvatske, onih koji su nam omogućili da danas Hrvatska bude članica Europske Unije, da KZŽ kao regija napreduje i stvara uvjete za bolji život svim njezinim stanovnicima – zaključio je župan Kolar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba