Druga sjednica Povjerenstva za zaštitu prava pacijenata na području KZŽ

“Pritužbe i pohvale anonimnih pacijenata koje smo zaprimili, dostavljene su ravnateljima zdravstvenih ustanova”

Objavljeno: 19.04.2019. JJ

Povjerenstvo za zaštitu prava pacijenata na području Krapinsko – zagorske županije u četvrtak je u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana održalo svoju drugu sjednicu, te ujedno obilježilo Međunarodni dan bolesnika.

Sajam zdravlja

Na sjednici se raspravljalo o provedenim aktivnostima od prošle sjednice Povjerenstva, pri čemu je istaknuto da su izrađeni leci i plakati s informacijama pacijentima gdje mogu dostaviti svoje primjedbe, pritužbe i pohvale, otvorena službena adresa elektroničke pošte: zaš[email protected], na koju se mogu dostaviti pritužbe i pohvale pacijenata, a članovi Povjerenstva sudjelovali su na Sajmu zdravlja u Krapini.

Tiskanje plakata

Na sjednici se raspravljalo i o pritužbama i pohvalama anonimnih pacijenata, koje su dostavljene ravnateljima. Do kraja kalendarske godine planiraju se tiskati plakati za svaku ambulantu po ispostavama Doma zdravlja KZŽ, Opću bolnicu Zabok i bolnicu hrvatskih veterana te specijalne bolnice u Krapinskim i Stubičkim Toplicama te se postaviti na dostupna mjesta pacijentima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba