Olimpovci na “Medeku“postigli odličan uspjeh

Toto Šipek Glavač osvojio četiri zlatne medalje, na 100 mješovito, u konkurenciji godinu dana starijih natjecatelja, otplivao najbolje vrijeme

Objavljeno: 05.03.2019. IB

Plivački klub Medveščak iz Zagreba bio je organizator drugog plivačkog natjecanja za najmlađe plivačice i plivače, pod nazivom “Medek“. Na 25-metarskom zimskom bazenu Mladosti kod Doma sportova, snage je odmjerilo oko 300 plivača početnika. Iz plivačkog kluba Olimp Zabok nastupili su Toto Šipek Glavač i Helena Dinjar, oboje 2010. godište. Toto je osvojio četiri zlatne medalje. Najbrži je bio na 100 mješovito, 50 slobodno, 50 leđno i 50 leptir. U disciplini 100 mješovito, u konkurenciji s godinu dana starijim plivačima, otplivao je najbolje vrijeme. Helena je bila nadomak medalji u disciplinama 100 mješovito i 50 leptir, osvojivši dva četvrta mjesta. U ostalim disciplinama uvrstila se u top 10.
Sljedeće natjecanje je već za tjedan dana u Zagrebu, gdje će se održati tradicionalni “Žabac“, prvi ovogodišnji kadetski miting na velikom 50-metarskom bazenu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba