Gradski vijećnici odlučili da će se izbori za mjesne odbore održati istovremeno s izborima za Europski parlament, a donesena je i odluka o imenovanju čelnog čovjeka komunalnog poduzeća

Novi direktor pregradske Niskogradnje je Marijan Peer

Objavljeno: 01.03.2019. JJ

Na 16. sjednici pregradskog Gradskog vijeća, nakon usvajanja zapisnika s prethodne sjednice, vijećnici i vijećnice bez rasprave su donijeli Odluku o Izmjenama i dopunama Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora, čime je odlučeno kako će se izbori za članove vijeća mjesnih odbora, koji se održavaju u 2019. godini, održati istovremeno s izborima članova u Europski parlament te će provedbu izbora za vijeće mjesnih odbora provoditi ista izborna tijela. Također je donesena Odluka o davanju suglasnosti na imenovanje direktora – člana uprave Niskogradnje d.o.o. Marijana Peera.

Dva važna projekta

Na dnevnom redu našlo se i izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca prošle godine, koje je prihvaćeno većinom glasova. Podnoseći izvješće o svom radu u proteklih šest mjeseci, gradonačelnik Marko Vešligaj je istaknuo kako je u navedenom razdoblju nastavljena realizacija brojnih projekata koji donose pozitivne promjene u svim područjima života građana te pretvaraju grad Pregradu u moderan europski grad. Posebno je istaknuo zadovoljstvo realizacijom dvaju projekata (su)financiranima iz EU fondova – izgradnjom reciklažnog dvorišta i rekonstrukcijom nerazvrstane ceste Petrovina – Menjački, ukupne vrijednosti više od tri milijuna kuna.

Poljoprivredna redarka

Poljoprivredna redarka Silvija Kramarić izradila je izvješće poljoprivrednog redara za 2018. godinu, koje je dostavljeno kao informacija na razmatranje Gradskom vijeću.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba