[FOTOGALERIJA] Moto mrazovi, inače članovi Moto kluba “Zagorski orlovi”, i su ove godine, po deseti, jubilarni put, u Oroslavju razveselili na stotine mališana

BIKERI ŠIRE BOŽIĆNI DUH: Djed Mraz kojeg su dovezli u saonicama, podijelio tisuću poklona

Objavljeno: 22.12.2018. Alen Brodar

Moto mrazovi i ove su godine, po deseti, jubilarni put, u Oroslavju razveselili na stotine mališana. U saonicama su naime dovezli Djeda Mraza, koji je klincima dijelio poklone, a slatki paket nije zaobišao ni jedno dijete koje je stiglo na Oro trg, budući da je bilo pripremljeno više od tisuću darova.

Pravo zadovoljstvo

– Ovo je prekrasna tradicija i lijepo događanje za svu djecu ovog kraja – iz Gornje i Donje Stubice, Stubičkih Toplica i Oroslavja. Pokloni su podijeljeni djeci od vrtićke dobi, do nižih razreda osnovnih škola, nama je pravo zadovoljstvo pružiti im takvo veselje – otkrio nam je Ivan Šalec, predsjednik Moto kluba “Zagorski orlovi”, koji su organizatori ovog događanja već desetu godinu zaredom.

Inače, “Zagorski orlovi”, njih nekoliko, među kojima je i Šalec, su na motorima preko 35 godina, no imaju i mlađih članova, jer kažu, rado im pristupaju, budući da je auto – moto tradicija u Oroslavju duga više od 70 godina.

Dobri ljudi

– Moto mrazove smo najviše počeli raditi zbog toga da se djeca susretnu s bikerima, jer se uz njih ponekad vežu neke loše priče, no mi smo pokazali da su to dobri ljudi koji vole motore. Bikeri šire mir, ljubav i zdravu klimu – objasnio je Šalec.

Potvrđuje to i činjenica da su prije dolaska na Oro trg posjetili i podružnicu varaždinskog Centra za rehabilitaciju u Pustodolu u Donjoj Stubici. A mališani su na Oro trgu, osim u druženju s Djedom Mrazom i Moto mrazovima, mogli uživati u pjesmi, plesu i zabavi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba