Donesena odluka o dodjeli priznanja Grada Krapine, koja će se dodijeliti u sklopu svečane sjednice Gradskog vijeća povodom Dana grada, 6. prosinca

Posebno Priznanje Željku Slunjskom za promicanje Festivala, Povelja konjogojcu Mirku Majsecu, a Plaketa postolaru Josipu Hršaku – evo tko su još dobitnici

Objavljeno: 27.11.2018. AB

Krapinski vijećnici donijeli su odluku o dodjeli priznanja zaslužnim građankama i građanima, koja će se dodijeliti u sklopu svečane sjednice Gradskog vijeća povodom Dana grada Krapine, 6. prosinca.

Humanitarni rad

Tako će Povelju Grada Krapine dobiti Mirko Majsec, za osobit doprinos unapređenju konjogojstva, Davor Ranogajec za osobit doprinos razvoju gospodarstva, Davor Šimunović za osobit doprinos promicanju humanitarnog rada i razvoju volonterizma te Marijan Suhodolčan i Damir Grilec za osobit doprinos promicanju dobrovoljnog davanja krvi i zdravstvenih programa Hrvatskog crvenog križa.
Plakete Grada Krapine primit će Udruga Hrvatska žena Krapina, povodom obilježavanja 25. obljetnice aktivnog i uspješnog djelovanja, Josip Hršak za dugogodišnji doprinos očuvanju tradicionalnog postolarskog zanata te Vladimir Haramina za uspjehe na međunarodnim i domaćim natjecanjima u uzgoju pomeranskih gušana, dok će se Mala plaketa dodijeliti Emi Cindrić, za postignute uspjehe na natjecanjima znanja.

Poseban zaključak

Valja istaknuti da je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović donio poseban zaključak, kojim se Željku Slunjskom dodjeljuje Priznanje gradonačelnika za promicanje Festivala kajkavskih popevki i Grada Krapine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba