REAGIRANJE NA REAGIRANJE: Bivši gradonačelnik Zlatara reagirao je na tvrdnje Gradske organizacije HDZ-a, koje su iznijeli u reagiranju na intervju s aktualnom gradonačelnicom Jasenkom Auguštan Pentek

MARIJAN ĐUREK: Zlatarski HDZ me kleveta, ja sam oslobođen optužbi. Pozivam ih da javno objave da su o meni objavili neistinu

Objavljeno: 22.11.2018. zagorjeinternational

Bivši gradonačelnik Zlatara Marijan Đurek, reagirao je na tvrdnje zlatarskog HDZ-a, koje su iznijeli u svom reagiranju na intervju s aktualnom gradonačelnicom Zlatara, Jasenkom Auguštan Pentek, objavljen u našim digitalnim novinama i na portalu.
Podsjetimo, zlatarske je HDZ-ovce u intervjuu, koji je govorio u stanju u SDP-u na nacionalnoj i županijskoj razini, zasmetao dio u kojem se aktualna gradonačelnica na novinarsko pitanje osvrnula na situaciju u Gradu Zlataru danas, pa su iznijeli svoju verziju financijskog oporavka Grada, u kojoj su za nastanak takve situacije, među ostalima, prozvali i Marijana Đureka.

Đurekovo reagiranje prenosimo u cijelosti:

Gradska organizacija HDZ-a Zlatar, koju potpisuje predsjednik GO HDZ-a Grada Zlatara Želimir Kurečić, iznijela je na moj račun neistinite podatke prilikom reagiranja na intervju od 14. studenog 2018. godine na Vašem portalu s gradonačelnicom Jasenkom Auguštan Pentek.
Nakon ukidanja prvostupanjske presude, koje me teretila da sam za 23.738.116,57 kuna (to je točan podatak iz presude) oštetio Grad Zlatar, u ponovljenom sudskom postupku, nepravomoćnom presudom Županijskog suda u Zagrebu od 13. srpnja 2017. godine, oslobođen sam od optužbe da sam prouzročio štetu velikih razmjera Gradu Zlataru. Županijski sud je utvrdio da nije došlo do umanjenja imovine Grada Zlatara, a niti je prema nalazu i mišljenu građevinskog i financijskog vještaka nastupila šteta velikih razmjera, jer su oba vještaka izjavila da su u konačnici izvedeni radovi i obračunate cijene u skladu sa stvarno izvedenim tržišno prihvatljivim cijenama.
Pozivam Gradsku organizaciju HDZ-a grada Zlatara da javno objavi da je objavila neistinite podatke o meni, koji su klevetnički prema Kaznenom Zakonu RH – zaključuje Đurek u reagiranju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba