Mreža udruga Zagor i ove godine povodom Međunarodnog dana volontera organizira izložbu

Šaljite fotografije koje prikazuju lokalne volonterske aktivnosti i akcije na području Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 01.11.2018. zagorjeinternational

U svrhu promocije volonterstva u ruralnom području, Mreža udruga Zagor 28. studenoga organizira izložbu fotografija volonterskih aktivnosti, koja je dio konferencije “VolontirAJMO!“. Izložbom ujedno obilježavaju i Međunarodni dan volontera, koji je inače 5. prosinca. Iz Mreže pozivaju sve zainteresirane da pošalju fotografije koje prikazuju konkretne lokalne volonterske aktivnosti i akcije koje su se odvijale na području Krapinsko – zagorske županije u 2018. godini.

Tri fotografije

Svaki organizator volontiranja može poslati najviše tri fotografije koje prikazuju volontersku aktivnost, a mogu se poslati elektroničkom poštom na [email protected], do 16. studenoga. Po isteku roka za prijavu odabrat će se fotografije koje će biti izložene u prostoru Centra za mlade KZŽ.

Partneri projekta

Projekt “VolontirAJMO – jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za volontiranje“ provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Društvom “Naša djeca“ Zabok, Krapinsko – zagorskom županijom, Lokalnom akcijskom grupom Zagorje-Sutla, Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Osnovnom školom Janka Leskovara, Volonterskim centrom Zagreb i ACT Grupom. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.” i Ureda za udruge vlade Republike Hrvatske. Više informacija o projektu nalazi se na internetskoj stranici Mreže udruga Zagor. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba