Četiri prometne nesreće u 24 sata

U sudaru dvaju osobnih vozila u Lepajcima, ozlijeđene dvije osobe

Objavljeno: 05.09.2018. JJ

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 95 poziva. Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su četiri prometne nesreće.
Na državnoj cesti D1 u Lepajcima jučer oko 8.35 sati dogodio se sudar dvaju osobnih vozila. Do prometne nesreće je došlo kada je 76-godišnji hrvatski državljanin vozilom u desnom nepreglednom zavoju prešao na dio kolnika namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog pravca te je tom prilikom došlo do udara u vozilo koje se kretalo iz suprotnog pravca.

Sudar u tunelu

U prometnoj nesreći, 67-godišnja hrvatska državljanka zadobila je teške tjelesne ozljede, frakturu lijeve podlaktice, dok je 65-godišnji hrvatski državljanin zadobio lake tjelesne ozljede. Oboje su zbrinuti u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana. Preostale tri prometne nesreće bile su, na sreću, samo s materijalnom štetom. U Krapini se dogodio sudar osobnog i teretnog vozila, na autocesti A2, u tunelu “Sveta Tri Kralja”, sudar tri osobna vozila, te u Zaboku sudar dvaju osobnih vozila.

Otvarali vrata

Vatrogasci su sudjelovali na tehničkoj intervenciji pranja kolnika nakon prometne nesreće u Lepajcima, te su otvarali vrata stana zbog neispravne brave u Zlatar Bistrici.
Zbrinut je i pregaženi pas na D24 u Lugu Poznanovečkom, a zabilježeno je i ugrožavanje prometa zbog kamenja na kolniku državne ceste D74 u Gornjem Jesenju. (jj)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba