Tjedan kajkavske kulture: U atriju Franjevačkog samostana tražilo se mjesto više

KRAPINSKE UČITELJICE OSVOJILE DOMAĆU PUBLIKU: Evo kako je bilo na prvom samostalnom koncertu ŽVS-a “Queentete”

Objavljeno: 04.09.2018. JJ

Ženska vokalna skupina “Queentete” svojim je prvim samostalnim koncertom oduševila publiku u ispunjenom atriju Franjevačkog samostana u Krapini. Bio je to još jedan u nizu atraktivnih događanja u sklopu Tjedna kajkavske kulture, koji je svečano otvoren u nedjelju.

Gromoglasni pljesak

“Queentete” su nastupile uz glazbenu pratnju Ante Radaka i Darka Berovića, a u pjevanju im se pridružila i Saša Vidović, kći jedne od članica, Andreje Vidović. Svaka izvedba unutar raznolikog repertoara, bila je popraćena gromoglasnim pljeskom, a krapinskim je pjevačicama na kraju čestitao gradonačelnik Zoran Gregurović, koji ih je nagradio cvijećem.
“Queentete” su se okupile prije šest godina, kada su prvi puta zajednički nastupile na vjenčanju svog kolege. Do danas su zabilježile brojne nastupe, a specifične su po jednom detalju – svih pet članica učiteljice su u krapinskoj Osnovnoj školi Augusta Cesarca i velike zaljubljenice u pjevanje i glazbu.

Pet članica

ŽVS “Queentete” čine: Andreja Vidović, profesorica glazbene kulture, ujedno i voditeljica sastava, Nevenka Puh Malogorski, učiteljica razredne nastave, Danica Vlaisavljević, učiteljica razredne nastave, Ivana Vešligaj, profesorica kemije i biologije i Melita Majsec – Dragčević, učiteljica engleskog jezika. Evo što su nam rekle u intervjuu uoči koncerta u Krapini.

FOTO: Ivan Hlebec

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba