U KRAPINSKIM TOPLICAMA GROM UDARIO U STUP DALEKOVODA I IZAZVAO POŽAR

Zbog nevremena brojni dijelovi Zagorja ostali bez struje, a u nekim mjestima još je uvijek nema

Objavljeno: 26.08.2018. zagorjeinternational

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 121 poziv. U protekla 24 sata na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su dvije prometne nesreće. U Zlataru i u Vrtnjakovcu je došlo do slijetanja osobnog vozila s kolnika, u obje nesreće je nastala samo materijalna šteta.

Od vatrogasnih događaja izdvajaju požar stupa dalekovoda u Krapinskim Toplicama – Viča Sela, kojeg je gasila Zagorska Javna vatrogasna postrojba s tri vatrogasca i jednim vozilom te tehničku intervenciju otvaranje stana u Lupinjaku koju su odradili djelatnici JVP-e Krapina.

Zbog najavljenog nevremena Centar 112 zaprimio je dojave o prekidu u opskrbi električnom energijom u Zlataru, Lugu Zabočkom, Petrovskom, Erveniku Zlatarskom i Maču. Zbog udara groma u stup dalekovoda dogodio se prekid u opskrbi električnom energijom od 23.25 do 00.41 sati u Viča Selima, Domahovu, Velikom Trgovišću, Mokricama, Jezeru Klanječkom, Proseniku Začretskom, Proseniku Gubaševskom, Temovcu, Jalšju, Selnom i dijelu Velike Erpenje. U tijeku je popravak dijela SN mreže u kvaru te još uvijek nema električne energije u Gregurovcu, Jurjevcu Začretskom i Viča Selima.

Od ostalih događaja zabilježen je napad na život i imovinu ljudi u Krapini, Doliću i Konjščini, obiteljsko nasilje u Humu na Sutli i Zajezdi.

 

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba