I OVE GODINE BOGAT PROGRAM MANIFESTACIJE “LJETO U KRAPINI”

Koncerti Klape Intrade i Đanija Stipaničeva, otvorenje 3D kina, gledanje utakmica na videozidu i brojna druga uzbuđenja za posjetitelje svih uzrasta

Objavljeno: 31.05.2018. JJ

I ove godine u sklopu manifestacije “Ljeto u Krapini” pripremljen je bogat program za posjetitelje svih uzrasta. “Noć krapinskog pračovjeka” počinje u petak, 15. lipnja, i trajat će sve do nedjelje, 17. lipnja. Na središnjem gradskom trgu u petak nastupaju Klapa Kmeti i Klapa Intrade. U nedjelju u 18 sati na trgu će biti održano natjecanje u kuhanju kotlovine, a od 21 sat bit će organizirano gledanje utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Nigerije.

“Povratak u sadašnjost”

U nedjelju od 18.30 sati na Nalazištu Hušnjakovo, zaljubljenici u povijest moći će uživati u programu “Povratak u sadašnjost”, a u 19 sati u Muzeju krapinskih neandertalaca otvara se izložba “Znamenitosti Zagorja”. U 20 sati koncert će održati J.R. August i Nina Romić.
U četvrtak, 21. lipnja, u 20 sati gleda se utakmica Hrvatska – Argentina, a u utorak, 26. lipnja, utakmica između Hrvatske i Islanda. U subotu, 30 lipnja, Kino Krapina ima svoju prvu 3D projekciju, a radi se o animiranom filmu “Izbavitelj 2”.

Mlada misa

Vlč. Toni Potrebić proslavit će svoju mladu misu u nedjelju, 8. srpnja, u župnoj crkvi sv. Nikole biskupa, s početkom u 10 sati. U subotu, 14. srpnja, u Galeriji grada Krapine organizirana je stand up komedija “Drele”. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti bit će obilježen u četvrtak, 2. kolovoza, na Starom gradu Krapina, s početkom u 18 sati. Ondje će u nedjelju, 19. kolovoza, biti održan koncert Gradskog puhačkog orkestra Krapina, a za tjedan dana, 26. kolovoza, koncert Đanija Stipaničeva, povodom obilježavanja 420. obljetnice održavanja Sabora na Starom gradu. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba